April: dé ZELFZORG maand ! Laten we het anders doen!


Laten we het anders doen vanaf nu...


Grijp deze 'unieke kans' ( ja bewust geen 'crisis' geschreven) om het anders aan te pakken.

Misschien heb je nu meer dan ooit, uitpuilende TO DO lijstjes, of misschien zijn net al die TO DO lijstjes weggevallen en heb je plots een zee van tijd?


Een feit is dat we met ons alles even alle CONTROLE kwijt zijn, geen controle op wat er gaande is in de wereld en onze omgeving.


Sommige mensen blijven wonderwel rustig onder deze omstandigheden terwijl anderen op een heuse rollercoaster vertoeven. Logisch he, wanneer niets meer zeker lijkt , wanneer angst voor de toekomst overheerst.


Wanneer die angst, overbezorgdheid, het piekeren jouw dagen en nachten vullen, dan is het tijd om in te grijpen en om ZELFZORG in te lassen voor jeZELF!


Daarom heb ik besloten om de komende 4 weken elke ONLINE Yin Yoga les in MY WEEKLY YIN YOGA abonnement te spenderen aan HET THEMA ZELFZORG met als éxtra: 'Laten we het anders doen' tips & tricks.


Vanaf vrijdag 10/04 staat de eerste Yin Yoga les in dit thema online!


Elke week komt er een andere Yin Yoga les online, hierin zal ik jullie begeleiden in de houdingen en jullie inspireren vanuit de TCM. ( Traditionele Chinese Medicine)


Deze 4 lessen zullen we 1 specifiek element en een meridiaankoppel ondersteunen waardoor de energie die hiermee verbonden is terug vrij kan stromen.


De EXTRA in deze maand zal echt EXTRA extra zijn ;) !

Met veel extra informatie die er week na week zal bijkomen!


Interessant is wel, mocht je mijn START TO YIN programma nog niet gevolgd hebben, om jou ook daarvoor in te schrijven. Die is volledig GRATIS en kan je gerust tegelijk volgen hoor!


Laten we met z'n allen gaan zelfzorgen :D!


Heel erg welkom lieve mensen!

Liefs leen* My Weekly Yin is een maandabonnement met terugkerende betalingen die je kan annuleren wanneer je dit zelf wil.


Dus als je interesse hebt in dit ZELFZORG thema maar je wilt na deze 4 weken stoppen met het abonnement, dan kan dit door mij simpelweg een mailtje te sturen.


Inschrijven kan via deze link, betaling kan met creditcard of paypal !

https://www.vitalityconcept.be/plans-pricing

144 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven