Over mij..

Een sensitieve rustgever. Een creatieve denker. Een zonnige adviseur. Een houvast.

Ik ben vaak kalm en kalmerend, een rustbrenger in een groep en een ruimte. 

Even vaak ben ik zeer enthousiast, energiek en gedreven om jullie te inspireren!

Ik hou heel erg van houvast, zekerheid, stabiliteit.

En evengoed ben ik iemand die grenzen verlegt, mezelf steeds herontdek en borrelt de creativiteit, verandering en vernieuwing op.

Hoe fel ik ook geloof in dat er meer is dan wat we kunnen zien, blijf ik daarbij toch graag met beide voeten op de grond en. 

Ik ben een intuïtieve voeler, een onderzoeker, een rustbrenger, een verbinder en een bewustmaker (als dat al een bestaand woord is ;) )

Passie voor Yin Yoga en Energie

De naam VITALITY CONCEPT dateert eigenlijk uit een vorig leven.

Niet zo heel erg 'vorig leven' maar een 6tal jaar geleden startte ik mijn eigen zaak VITALITY CONCEPT, waarbij beweging- voeding en lifestyle centraal stonden. Yoga was daarbij een onderdeeltje in de 'lifestyle'. 

Als bewuste zelfevalueerder (ik vind aan de lopende band nieuwe woorden uit blijkbaar) .. voelde ik zo duidelijk dat YOGA mijn pad was, hoe melig dit ook mag overkomen, het was overduidelijk mijn DADA..!

Wanneer ik iets overduidelijk voel, heb ik er dan ook totaal geen probleem mee om knopen door te hakken en ervoor te gaan.. Dus na amper 1 jaar veranderde mijn dienstenaanbod naar uitsluitend en alleen YOGA.

 

De verfijning bleef zich verder doorzetten, na het yoga-aanbod te ervaren en onderzoeken, kwam daar voor mij 1 grote WINNAAR uit: YIN YOGA!

Een ware passie! Misschien ook wel een 'kleine' obsessie! 

Wat Yin Yoga kan teweeg brengen bij en in iemand zijn lichaam en leven. 

In verschillende lagen, fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch!

ENERGETISCH ... mijn 2de passie ENERGIE! Wanneer je Yin yoga op een dieper niveau toelaat, energie in jouw lichaam weer kunt laten stromen, blokkades opheffen... 

Energiekanalen in jouw lichaam, ECHT :), die gelinkt zijn aan bepaalde organen en emoties! 

Hoe vastzittende thema's onbewust zo'n invloed kunnen hebben op jouw fysieke lichaam!

Yin Yoga, samen met energetische behandelingen kan je werkelijk een diepe toch zachte impact hebben op en in jouw lichaam en jouw leven. 

Yin Yoga en Energiebehandelingen maken helder wat (ooit) troebel is (was),weken los wat vast zit, maken bewust (wat er onbewust in jouw lichaam afspeelt).

0496513410

©2020 door Vitality Concept. Met trots gemaakt met Wix.com